Társadalmi Felelősségvállalás

A Bringóhintó sohasem üzleti terepként, hanem második otthonként tekintett a Margitszigetre, és vendégeiben sem a vásárlót látja, hanem valakit, akivel meg lehet osztani a játék örömét.

Ennek szellemében a társadalmi felelősségvállalásra és a jótékonykodásra sem adományként tekint:

„Számunkra természetes, hogy mindent megteszünk azért, hogy örömeinket, sikereinket minél többen élvezhessék.” – vallják a bringósok.

Alapelvünk, hogy a vendégeink ne csak azt kapják, amit várnak, de többet adjunk, mint amennyit ígérünk nekik. Munkatársaink a Bringócsalád tagjai, így ennek megfelelően igyekszünk olyan környezetet teremteni a számukra, amelyben szívesen és örömmel dolgoznak. Beszállítóinkkal olyan kapcsolatot próbálunk kialakítani, ahol az alap a bizalom, a megbízhatóság és a korrektség.

A szigeti környezetet évek óta élvezzük, és még sokáig szeretnénk élvezni, ezért mi sem természetesebb, mint hogy szelektív hulladékgyűjtőkkel segítjük elő a környezet védelmét.

És bár mi főleg a Margitszigeten tevékenykedünk, igyekszünk azok munkáját is támogatni, akik máshol tudnak segíteni, így lehetőségeinkhez mérten hozzájárulunk a civil szervezetek tevékenységéhez is.

Támogatottjaink között szerepelnek:

  • Down kóros Alapítvány
  • Csodalámpa Alapítvány
  • Gyökerek Tábor
  • KEVE Társaság (Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága)
  • Bolyai Csapatverseny
  • ÉrMe Üzleti Hálózat (Keresztény üzletemberek, vállalkozók hálózata)

Évente több millió forinttal támogatunk közel száz szervezetet, iskolát, eseményt. Ennek köszönhetően először 2009-ben átvehettük a Magyar Adományozói Fórum “Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó” diját.